Myytävänä

Kaikki korut ovat uniikkeja ja käsityönä valmistettuja. Jos näit blogiteksteissä jonkin kivan korun voin tehdä siitä toki toisen kopion, mutta täysin samanlaista siitä on vaikea saada.

Jos haluat suunnitella itse omanlaisesi korun ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro minkälaista/väristä korua olet ajatellut. Tilaustyöt ovat hintaluokkaa 4-10 €. Hinnoittelen korut materiaalikustannuksien mukaan, mutta myös sen kuinka aikaa vievää/työlästä niiden teko on. Esimerkiksi englanninlakujen teko on kohtuu nopeaa, joten hinta on vain 6€.
  • Jos kyseessä ovat korvakorut, ilmoitathan haluatko roikkuvat vai tappikorvakorut ja minkä värisen rusetin haluat mahdollisesti roikkuviin korviksiin.
  • Jos kyseessä on riipus, ilmoita minkä värisen ja pituisen palloketjun riipukseen haluat ja mahdollisen rusetin väri.
Eri värivaihtoehtoja ja muita materiaaleja voit katsoa Työvälineet ja materiaalit osiosta. Postikulut 1 € lisätään hintaa. Jos ostat useamman korun maksat postikulut vain kerran. Joitakin koruja välillä myynnissä myös huutonetissä.

Korut eivät sisällä nikkeliä.

Tässä hieman osviittaa kuvien kera mitä korut maksavat:

KORVAKORUT 5-8€

esim. Suklaamansikkaleivos 7 €


esim. Sushi 6€

Englanninlaku 6€


Kakkupalat 8 € (myös prinsessa- ja hääkakku yms.)

TAPPIKORVAKORUT 5-7 €

esim. Rusetti 5€


esim. Pyörre 5 € 

 

esim. Vaahtokarkki 5€

RIIPUKSET 6-8 €

esim. Prinsessakakku 8€
                                                                                                     esim. Chili (pieni palloketju) 6€esim.vaahtokarkki (pieni palloketju) 6€KÄNNYKKÄKORUT 4 € (kaikki, myös ne joissa on kulkunen)

Donitsi